19.4.2022 19:18
Pojat 2007

*** EYBL, TILASTOINTIKOULUTUS JA RPC JA VANHEMPAINPALAVERI 28.4. klo 17-18.00 ***

Kevätkausi huipentuu kahteen järjestettävään tapahtumaan EYBL ja RPC.

EYBL
EYBL pelataan 6-8.5. kyseessä on KOVIN koskaan Suomessa järjestetty tämänikäisten seurajoukkueiden välinen koripallotapahtuma. Pelejä on pe ja la aamusta iltaan ja sunnuntainakin sijoituspelejä aamusta neljään-viiteen. Pelaajien vanhempien toivotaan olevan mahdollisimman paljon paikalla koska tekemistä on todella paljon toimitsijoista, buffaan ja moneen muuhun. Toivomme että mahdollisimman moni, jonka oma poika ei pelaa osallistuisi myös talkoisiin. Toivon mukaan tästä tulee voittoa sen verran että sillä on ensi kauteen apua kaikille. Google sheet toimitsijoiden osalta tulee mahdollisimman pian.

Tilastointikoulutus
EYBL:n yhteydessä seura ja valmennuspäällikkö Arttu Mannelin järjestävät tilastointikoulutuksen. Tarkoitus on että kaikki joukkueen pojat osallistuvat tähän, myös turnauksessa pelaavat. Siitä oppii pelistä ja lisäksi tätä kautta on mahdollista jatkossa tienata kivasti taskurahaa.

RPC
13-15.5. pelataan Suomen mestaruudesta Kaarinassa eli RPC:n lopputurnaus, jossa mukana sarjan kahdeksan parasta. Ekat pelit perjantaina illalla ja siitä eteenpäin huipentuen mitalipeleihin sunnuntaina. Tähänkin tarvitaan toimitsijoita, buffaa jne mutta EYBL:n jälkeen tämä menee jo rutiinilla. Kalenteriin silti heti että aikaa ja intoa on vähän talkoilla.

Vanhempainpalaveri
Edellä mainittuihin tapahtumiin sekä ensi kauden alustavia suunnitelmia koskien pidetään vanhempainpalaveri Valkeavuoressa torstai 28.4. klo 17.00.